Zacht toastje met Mozzarella mousse 

Benodigdheden:

  • 1 volkoren cracker
  • 1 ½ etl melk
  • 1 thl olijfolie
  • Peper en zout
  • Italiaanse kruiden
  • 8 kleine bolletjes mozzarella
  • 1 scheutje olijfolie
  • 1 ½ etl room
  • Peper en zout
  • Basilicum pesto

Zo maak je het:

Verkruimel de cracker in een cutter.

Meng de cracker met de melk, 1 thl olijfolie, peper, zout en Italiaanse kruiden naar smaak.

Zet dit even aan de kant.

Doe 8 bolletjes mozzarella in een maatbeker samen met de room, scheutje olijfolie, peper en zout.

Mix dit met een staafmixer tot een mousse.

Doe nu de cracker in een uitsteek vormpje en druk dit licht aan.

Leg hier op de mozzarella mousse.

Werk af met een beetje pesto.