Over mij

 

Ik zal mij even voorstellen:

Ik ben Marijn de Dobbelaere. Afgestudeerd kok, aan hotelschool Ter groene Poorte in Brugge.

Ik werk in de horeca bij restaurant Spuiplein41 in Breskens.

Omdat ik het syndroom van Crouzon heb onderging ik 2 kaakoperaties. Na deze operaties mag ik alleen een vloeibaar of zacht dieet volgen. Bij mijn eerste operatie heb ik gemerkt dat de inspiratie en variatie in zo’n dieet best ver te zoeken is. Daarom heb ik de website Vloeiend Lekker opgestart om mensen te inspireren en te helpen met het volgen van een vloeibaar en zacht dieet.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via email, Instagram of facebook!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia vonk
3 jaar geleden

Hey Marijn, wat ontzettend goed van jouw top!
Alles ziet er prachtig en lekker uit.
Ga alles proberen.

Groetjes Sylvia Vonk
Theetuin de Mol