![](https://primary.jwwb.nl/public/w/g/v/temp-sxwytlnyvgcbejhwsert/w39lry/20210628_1636181-1.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C2555%2Cx0%2Cy3%2Csafe&width=254&height=338)
Dit recept is voor 500 ml siroop.
Zelfgemaakte aardbeien sinaasappel siroop
Benodigdheden:
- 250 gr aardbeien
- 250 gr sinaasappel (zonder pel)
- 2 schijfjes limoen
- 500 gr basterd suiker
Zo maak je het:
Haal de groene kroontjes van de aardbeien af en halveer ze.
Snijd de sinaasappel in stukjes en doe deze bij de aardbeien.
Doe het fruit in een pan met 2 schijfjes limoen.
Weeg 500 gr basterd suiker af en voeg deze toe bij het fruit.
Zet de pan op middelvuur, breng al roerend aan de kook.
Laat 5 minuten zacht koken en schuim het tussen door af.
Zeef de siroop.
Laat afkoelen en serveer met (bruis) water en wat ijsklontjes.